Åsas blogg

Åsas blogg

OJ OJ OJ!!!!

September 2011Skapad av Åsa Anshelm sön, september 18, 2011 18:49:17

Hej alla glada!

Jaha, kära vänner, då var denna helgen också slut. Det är egentligen hemskt vad tiden går fort. I morgon är det minsann 18 månader sen jag slutade röka, och skönt är det. Jag skulle aldrig kunna börja igen, det kände jag när jag testade en cigg i somras. FY katsingen vad äckligt det var, men ändå känner jag ibland att jag skulle vilja ha en cigg, något som jag tycker är lite konstigt. Det är väl något jag får räkna med ett tag till.

Elias och Peter sov över här inatt, så när klockan var ca. 06.50 så hörde jag hur det började viskades inne på rummet. Det var nog bara för de var två stycken, för Elias brukar i alla fall sova längre än så på morgnarna. Jaja, hur som helst så kom Elias och frågade om dom fick gå upp och spela tv-spel, så det gjorde dom medan jag låg och drog mig till 8-tiden då jag gick upp och tog ut hundarna innan frukosten. Abbe låg som vanligt kvar i sängen.

Efter frukosten så spelade Peter sims, Elias höll på med lego, och jag satte mig framför tv:n och lyssnade på nyheterna med datorn i knäet, ovanligt va? Efter en stund så gick Elias in i duschen för han skulle på barnkalas. Han tyckte det var extra kul idag eftersom det skulle komma en gammal klasskamrat som slutade i hans klass i våras. Efter duschen så var det dags för lunchen, och barnen åt med god aptit.

Abbe skulle jobba sista idag, och snäll som jag är så fick han ta bilen, men han fick skjutsa pågarna först som tack. Inte mer än rätt tycker jag, hihi. När dom hade gått så satte jag mig ner i fåtöljen med datorn i knäet ännu en gång, och kollade lite på play, för tv:n kan man inte räkna med, innan det var dags för HIF:s väg mot GULDET. Det var en riktigt bra match, där HIF vann med 3-0. YES, 3 poäng till, och sen nästa YES är att Elfsborg förlorade mot Häcken med 2-0, och försprånget ökade lite till.

Abbe kom hem lite tidigare från jobb ikväll för han inte mådde bra. Han är SÅ förkyld, stackaren. Det stämmer det som de säger i reklamen, ”Det finns inget värre än en karl som är förkyld”. Herregud, säger jag bara. Han går här och snörvlar, ojar sig och åh åh hela tiden. Man skulle kunna tro att han snart skulle trilla ihop. Det skulle finnas ett sorts läger där vi kunde skicka våra karlar till när de är förkylda. Jag har varit förkyld med nästäppa, halsont och hosta nästan en vecka nu, men inte springer jag omkring och låter dödssjuk för det. Jag säger till han att ta nässpray och panodil om det nu är en så hemsk förkylning, men nähä du, det ska han inte ta än. Nähä, okej, strunta i det då.

Nu har jag satt mig ner för att hålla kväll. Middagen är intagen och hundarna har varit ute på kvällsrunda, så allt är avklarat. Jag har pratat med morsan lite tidigare också. Hon fyllde ju år igår, och har sagt en längre tid att hon ville ha en glassmaskin, så vi och Charlotte la ihop till en och gav till henne. Hon berättade idag att hon har rengjort den och lagt in i frysen så den ska bli klar till att göra glass, så jag kan nog gissa vad som bjuds till kaffet nästa gång vi kommer dit.

Vad kommer på tv ikväll då? Jag tror att det blir att titta på true talent, om inte så finns det program på hårddisken att beta av. Sitter här och kommer inte på mer att skriva, så jag tror att jag avslutar nu. Vi hörs kanske i morgon, vi får se, men ni får i alla fall ha det bra, för det ska jag.

  • Kommentarer(1)//blogg.famanshelm.se/#post81
Nästa »