Åsas blogg

Åsas blogg

Helgen är slut.

Oktober 2011Skapad av Åsa Anshelm sön, oktober 23, 2011 19:27:21

Hej alla glada!

Då har denna helgen också sprungit iväg. Ibland tycker jag det går alldeles för fort. Bara tänk, i morgon är det två månader till julafton, och drygt en månad till adventsljusstakarna ska lysa upp fönsterna i vintermörkret, mysigt. Nog om detta....

I går kväll var vi hemma hos Fia och Anders. Vi kom dit lagom till SAIK-matchen kl. 16, men det gick inte så bra för dom, det blev förlust med 2-0.

När vi kom dit så bjöds det på en hockeyöl med lite snacks, bl.a salta pinnar. Det är ju bara så farligt , för har man tagit en, så äter man upp alla, så goda är dom.

Efter matchen så bestämde vi oss för kinamat. Fram med hämtmenyn från ”Panda”. Allihopa bestämde sig för ”4 små rätter”. Det var faktiskt billigt, 102:-, och då ingick friterad banan med glass. Anders och Abbe stack iväg för att hämta maten medan jag och Fia stannade hemma och snackade skit.

När dom kom tillbaka så var det dags att äta. Det var så gott, gissa om vi var hungriga. Bara synd att jag bara orkade äta ”2 små rätter”, men det gjorde inget, för det blev ju över till dagen efter. Däremot orkade jag äta bananerna och glass, men dessert orkar man väl alltid. Till det serverades lite olika ölsorter, så det var bara att prova sig fram. En del goda, en del mindre goda och någon total odrickbar.

Lite senare var det dags för lite nattamat som Anders hade gjort. Janssons, mums så gott det var. Jag kan ju säga att vi la oss inte hungriga i alla fall.

Det dröjer inte så länge till nästa gång alla tider passar, så nästa träff blir den 3:e december, och tillåter vädret så blir det nog grillning.

Idag så gick jag upp strax efter nio och gjorde te och macka, medan Abbe låg kvar i sängen. Blev ni förvånade? Hehe. Upp kom han i alla fall till slut, tror klockan var vid 10, vilket var rätt ok ändå, för vi gick inte hem förrän vid 00.30, och kom i säng vid 01.00.

Vid lunchtid så gick vi ut med hundarna så de var klara när vi stack till Påarp. Vi körde mycket ut där för att jag skulle hämta hem mina väskor, men väl hemma igen så kom jag på att vi hade glömt att ta hem dom. Jaha, får väl försöka komma ihåg det till nästa gång. Därute så blev vi bjudna på smörgåstårta som min syster Malin hade köpt. Mums, så gott det var, bara synd att magen blir mätt alldeles för fort, eller att ögat vill ha mer än magen. Skit samma, mätt blev jag och gott var det, vilket är det viktigaste.

När vi körde därifrån så skulle vi köra inom Maxi för att köpa mjölk som Abbe skulle ha med till jobb. När vi kom dit så träffade vi Elias, Peter och Liam med sin pappa. Jag såg att Peter hade tårar på kinden och att Elias såg ledsen ut, men när han såg mig då kramade han om mig och så kom tårarna på han med. De skulle lämnas hemma hos Charlotte, och de skulle gå dit för bilen hade gått sönder. A ja, gå ända till Pålsjö tyckte vi var lite väl magstarkt, så vi tog och körde hem dom.

Hemma igen så blev det en snabb kisserunda med hundarna för HIF-matchen hade redan börjat, och den skulle man ju bara se, för det var den sista matchen för säsongen och efter den så var det dags att fira SM-GULDET!

Undra en sak bara: Är det någon som är intresserad av en vit Iphone 3 GS? Jag har en till salu för jag har köpt en annan mobil. Det finns garanti kvar till slutet på april. Det finns låda, hörlurar, laddare, USB-kabel och är helt repfri eftersom jag har haft displayskydd på från dag 1. Är du intresserad så är det bara att höra av sig.

Fick ett kort i fredags från Malin och Mattias på Lovisa som hade ”fredagsmys”. Tyckte det var så bra så jag var bara tvungen att sätta in det så ni också får se.

När jag ändå är igång så kommer här två bra kort på min andra prinsessa, Nikitha.

I morgon så måste Abbe ringa till tandläkaren och beställa en tid så fort som möjligt. Han har nämligen tappat en stor plomb nu i helgen, och fixas inte det nu så blir det en härlig tandvärk, NOT. Det är så himla mysigt, alltid oförutsedda utgifter. Nu sist så var det Madicken som var sjuk och kostade massor, nu är det tandläkaren som kostar. Nu när julen närmar sig så vill man ha pengarna till annat i stället. Jaja, det är smällar man får ta, man har ju inget val precis.

Nä, nu kommer jag inte på mer att skriva, så jag avslutar nu, men vi syns nog snart igen. Jag behöver inte känna mig taskig för att jag inte skriver så ofta, för det är fler bloggar som jag läser som inte heller uppdateras speciellt ofta.

Ni får ha det så bra, för det ska jag.

  • Kommentarer(1)//blogg.famanshelm.se/#post86
Nästa »