Åsas blogg

Åsas blogg

Blogg, trots datorproblem

Juli 2012Skapad av Åsa Anshelm tis, juli 10, 2012 17:44:57

Hej alla glada!

Jag ska göra ett nytt försök att blogga idag, så det är bara att hoppas att datorn sköter sig så det går bra. Det blir bara skrivit lite kortfattat när jag skriver blogg, tills datorproblemet är fixat. Ska testa och se om Mattias kan fixa den, annars vet jag inte hur jag ska lösa det, men men, det tar jag sen och om det behövs

Nu har jag i alla fall skaffat dropp och allt som hör till. Nu är det bara att koppla på och se till att bli människa igen.

Nästa grej jag ska göra är att ringa till vårdcentralen i Skelleftehamn och sen till vårdcentralen hos Malin och Mattias på Värmdö. Måste boka tider där så jag kan byta min nål, det ska göras en gång i veckan.

Annars i dag då? Jo, vi skulle lämna bilen idag, så Abbe körde i väg vid 7-tiden i morse. Det går inga bussar därifrån så snälle Anders kom dit och hämtade honom och skjutsade hem honom. Hemma igen…. så hör och häpna….första gången sen vi skaffade hundarna så gick Abbe ut med dom helt själv på morgonen. Jag slapp!!!!

När han kom tillbaka så blev det kaffe och nybakat franskbröd som var beställd från Fia och levererad via Anders. Såå gott, det hade jag längtat efter.

Som vanligt så kollade vi på nyhetsmorgon innan jag skulle kolla på 3:an och ”våra bästa år”. Egentligen ett skitprogram, men ändå så kollar man på det. Hem till gården har sommaruppehåll ända till den 20/8, tråkigt nog, för det programmet är mycket bättre.

Efter lunchen så åkte Abbe ner till stan en runda. Jag stannade hemma för det hade tagit för mycket på mina krafter att följa med. Det räcker att hundarna ska ut och middagen fixas, sen har lilla jag tömt min energi, men snart blir den bättre igen.

När mannen kom hem igen så blev det eftermiddagskaffe och goda kakor, också det nybakat och levererat. Egentligen har man det rätt så bra.

Ut med hundarna på kvällspromenad och sen blev det dags att fixa mat. Jag var lat i dag, och tog fram kasslergryta som hade blivit över sen tidigare och som jag hade fryst in. Perfekt….från frysen, till ugnen och sen färdigt. Sånt gillar jag….ibland. Mår jag bra så står jag gärna i köket och lagar mat, för jag tycker det är kul med matlagning.

I förgår fick jag ett sms från Charlotte som är i Tjeckien på semester. Hon kräktes och hade ont i magen, tydligen ätit nåt olämpligt. Mysigt….i en husvagn, fyra barn och supervärme ute. Tur att hon inte åkte själv, men i dag mår hon bättre i alla fall, och hoppas det förblir så. Barnen mår i alla fall bra och har kul.

Pratade med Malin i Stockholm. Där var det jättefint väder, och vi som har haft riktigt höstväder idag, i alla fall halva dan. Nu kan man ju faktiskt skymta solen lite emellanåt, trots molnen. Men det lär väl bli kortvarigt, det är mer regn att vänta. När kommer solen och sommaren? Antagligen kommer den hit när vi ska åka iväg, och då blir det väl dåligt där vi är. Så har det varit förr, så….men men, inget att göra åt mer än att hoppas.

Nä, gott folk. Det får väl räcka för idag. Vi får se när vi hörs nästa gång. Ha det så bra allihopa och var rädda om varandra.

  • Kommentarer(2)//blogg.famanshelm.se/#post94
Nästa »