Åsas blogg

Åsas blogg

Tisd. 8/4-2014

April 2014Skapad av Åsa Anshelm tis, april 08, 2014 20:29:35

Hej på er!

Idag gick jag upp strax efter kl 8 och gick ut med Madicken medan Abbe fixade frukost. Den intogs som vanligt I fåtöljen med datorn I knäet och nyhetsmorgon på tv. Efter nyheterna kl 9 så slog jag över till trean för att titta på evighetssåpan “våra bästa år”, måste nr 1 på dagen. När den var slut så masade jag mig in I duschen och gjorde mig I ordning. Abbe var nog trött för han hade lagt sig på soffan och vilade ögonen.

Jag gick ut I köket och skalade potatis, för denna veckan blir det tidig middag, eftersom Abbe jobbar eftemiddag. Dagens middag förberedde jag I min crock pot I går kväll. Grytbitar av högrev, några morötter, lite svamp, en klyftad lök, kryddor och vätska, sen var det bara att sätta igång den så den fick stå och puttra på lågvärme tills det var dags att äta...och gott blev det. Det räcker I morgon också.

Efter maten var det dags för måste nr 2, “hem till gården”, och Abbe gick för att ta bussen till jobb.

Tog en kopp kaffe och kollade igenom nyheter mm på datorn innan det var dags att åka till Dunkers för att titta på Liam och Nikitha som hade en liten konsert med skolan. Dom tjatade om att jag skulle med och titta, så vad gör man inte för de små godingarna, trevligt var det. Tack och lov så varade det inte längre utan jag hann precis hem till hockeyn.

I morgon ska jag iväg och byta min nål, och efter det så är det dags för ett läkarbesök, men det går nog bra.

Min pappa fyller 75 år I morgon, men det blir inget kalas förrän till helgen. Det stora frågan är vad man ska hitta på för present till honom. Jaja, jag kommer väl på något.

Detta var lite om denna dagen, inte mycket, men ändå. Får se om jag skriver nytt I morgon igen, eller om det blir I övermorgon, vi får se. Jag tänkte avsluta nu och koncentrera mig på hockeyn. Just nu leder Skellefteå med 4-1...final nästa.

Ha det så bra alla, vi hörs.

  • Kommentarer(2)//blogg.famanshelm.se/#post105