Åsas blogg

Åsas blogg

Onsdag 9 april 2014

April 2014Skapad av Åsa Anshelm ons, april 09, 2014 19:31:05

Hej på er alla!

Jag tänkte höra av mig lite kort idag också.

Dagen idag började precis som igår, eller för att vara exakt, som nästan alla morgnar. Gå upp ur sängen, ut med hunden, frukost framför tv:n och med datorn I knäet. Middag behövde jag inte göra idag för det blev köttgryta och potatis över från gårdagen, så det var bara att värma.

Strax innan kl 13 så gick Abbe till bussen för att åka till jobb, och jag gick till bilen för mina besök. Först var jag och byta nål I min pac, och sen ett besök hos doktorn. Jag har artros I axelleden, och denna gången fick jag en kortisonspruta för att se om den hjälper, för annars väntar operation. Hon tyckte även jag skulle göra ett nytt försök att gå till naprapat, och dit ska jag på tisdag nästa vecka. Han jag ska gå till blev prisad till årets naprapat I Sthlm den 24 mars I år, så det ska nog bli bra. Sen fick jag utskrivit bricanyl turbohaler och cetirizin för min pollenallergi, skönt, för nu kan man förhoppningsvis vistas ute utan att bli alltför sjuk.

Nu har jag bara ett samtal kvar att ringa I morgon om en mindre trevlig undersökning, men men, det ska nog bli bra, bara resultatet går min väg så man kan pusta ut sen.


Vädret idag har inte varit det bästa. Regn och rusk, både igår och idag. Så fort det är uppehåll så måste Abbe klippa gräset, det har vuxit mycket den sista tiden, och är nu ganska högt. Inte ens Madicken vill gå ut där. Jag längtar efter det fina vädret så vi kan grilla, men det kommer ju förr eller senare.

Ja, som de flesta vet så blev ju Skellefteå AIK klara för final efter LHC-kross igår. Nu sitter jag och tittar på Växjö-Färjestad. Vill nog helst att Färjestad ska vinna, tycker att Växjö har varit svårare motståndare för Skellefteå än Färjestad, men som sagt...ska man vinna SM-GULD, så ska man kunna vinna över vem man än möter.

Får inte glömma min lillebror Joakim som fyller 50 år I morgon, men han kan vi inte fira, blir lite för långt att åka dit. Australien, hmmm, men han kommer och hälsar på till sommaren och då får han väl ställa till med en hejdundrande fest.

Nä, nu tror jag att jag ska avsluta för idag, och koncentrera mig på matchen.

Ni får ha det så bra allihopa, så hörs vi.  • Kommentarer(0)//blogg.famanshelm.se/#post106