Åsas blogg

Åsas blogg

Full nykter.

Juni 2013Skapad av Åsa Anshelm tor, juni 13, 2013 17:41:29

Hej!

Full nykter, ja, så känner jag mig idag. Varför gör jag det då? Jo, ni kommer väl ihåg våra knäppa grannar jag skrev om för ett tag sen, om hur bl a barnen håller på att springa, hoppa, studsa och skrika sena kvällar och nätter flera gånger i veckan? I går kväll/natt så var det dags igen. Dom höll på så vi fick bara ungefär två timmars sömn. Jag är så trött så ögonen rullar nästan runt i skallen, känner mig som om jag har druckit för mycket, som om jag är stupfull, fast jag inte har druckit en droppe. Jag ringde till kundvärden i morse och berättade hur dom har hållt på. Hon sa då att hon skulle prata med dom, och att om det händer igen, så skulle jag ringa till henne igen, så skulle hon gå vidare med det. Ni kan tro att jag ska ringa, jag kommer att gå så långt som krävs för att det ska ta slut. Nu har jag tagit steg ett, och jag kommer att fortsätta med ett steg i taget. Dom ska bannemaj veta att man inte jävlas med mig. En hämndlysten Åsa tror jag inte att någon vill råka ut för.

Denna dagen började annars lugnt. Nikitha hade avslutning på dagis, och skulle inte hämtas förrän kl. 11. Hon hade fått en fin tavla från dagis som hon skulle ta med sig hem. Hon ville dock inte ta hem den, utan tyckte att den skulle vara hemma hos oss. Vi skulle hänga upp den på väggen i sovrummet, så vi kunde titta på henne varje gång vi skulle lägga oss, och varje morgon när vi vaknade. Goa lilla barnbarn.

När hon var hämtad så körde vi ut till mina föräldrar i Påarp. Vi drack kaffe och fikade kaka. Nikitha fick en drickyoughurt, en macka och ett kexchoklad, så festen från dagis fortatte för henne. Vi snackade lite om min bror Joakim och min brorsdotter Malin, som kommer hit från Australien på tisdag, för att hälsa på en månad. Det ska bli så kul, för vi träffas bara vartannat år, vi har ju avståndet och kostnaden emot oss för att träffas oftare.

Jag och Nikitha hade bestämt att vara snäll mot Abbe och hämta honom på jobb när han slutade. Nu har han friskift fre-sön, för att sen ha tvåveckors semester. Vi hämtade honom och körde sen hem. Vi kom hem på parkeringen lagom till Charlotte kom för att hämta Nikitha. Sa hej då till dom, och gick sen in och tog lite eftermiddagskaffe. Efter det så gick Abbe och Madicken in och tog den obligatoriska vilan på en timme.

När den var avklarad så gick dom ut på en liten kvällspromenad innan det var dags att fixa mat. Eftersom jag var så trött idag, så blev det bara korv+bröd. Jag klarade inte ens att äta upp en hel, utan fick lämna en liten bit, men mätt blev jag, och det är ju huvudsaken.

Nu sitter jag här framför datorn och skriver, innan jag ska slappa framför tv:n. Det blir tidigt i säng i kväll, längtar redan till jag kan gå och lägga mig. Hoppas bara att det blir lugnt från grannarna så man kan få lite sömn i natt.

Detta var lite om min/vår dag idag. Vi får se när vi hörs nästa gång, kanske redan i morgon…man vet aldrig.

Ha det bra allihopa, och var rädda om varandra.

  • Kommentarer(0)//blogg.famanshelm.se/#post99