Åsas blogg

Åsas blogg

Midsommarafton.

Juni 2013Skapad av Åsa Anshelm lör, juni 22, 2013 10:48:26

Hej på er alla så här dagen efter midsommarafton!

Hoppas ni alla hade en riktigt kul och trevlig midsommarafton. Vi hade det riktigt bra, och bäst av allt var ju att vädret kunde man inte klaga på. Det blev varken regn eller åskoväder som dom hade varnat för, utan det blev ganska soligt och varmt.

Gårdagen började som vanligt med att jag gick ut med hunden, medan Abbe fixade frukost, och som alltid käkade vi den i vardagsrummet framför tv:n. När vi hade lyssnat på nyheterna och kollat igenom allt vi brukar på datorn, så körde vi till maxi och köpte lite till salladen, som jag hade lovat att göra. Hemma igen så fixade jag salladen, och gick sedan in i duschen.

Malin (brorsdotter) fyllde 12 år igår, så dagen började med kalas för henne. Det blev kaffe och tårta ute i trädgården. Lite senare så var det dags att börja förbereda för kvällens firande. Abbe och Joakim slogs vid grillarna, och tävlade vem som kunde grilla godast kött. Hur Joakims smakade vet jag inte, för jag käkade Abbes, men det var säkert lika gott…nästan. Efter maten så blev det jordgubbar, glass och grädde. Det är nog den enda gången på året som jag och Abbe äter jordgubbar, för vi är inte så förtjusta i det, men på midsommarafton, då ska man ha det. Som vanligt var det jag som fick köra, så det blev ett glas lättöl till maten, men när jag kom hem så tog jag ett glas vitt vin i stället. Tack kära mamma och pappa för återigen en trevlig midsommarafton. Kram på er.

Tiden gick och folket med den. Vi var dom som gick sist, men det var inte så sent, utan jag tror hon var vid 21-tiden.

Hemma igen så tog jag som sagt ett glas vitt vin, och satt och njöt av den. Abbes mobil fungerade knappt längre. Den bara hängde sig hela tiden, gick inte att uppdatera något, ändrade inställningar automatiskt, kunde knappt surfa på den och den stängde av sig emellanåt. Eftersom han har varit spissad på min note, så fick han den av mig, och jag fick låna en av föräldrarna. Jag hade tänkt att köpa S4:an när jag har sparat ihop pengar. Hur som helst, han är hur nöjd som helst. Han kan knappt fatta hur snabbt och lätt allting är på den. Hur som helst så vet jag vad han kommer att hålla på med resten av helgen, han har redan börjat att leka med den.

Nu sitter jag och slappar i fåtöljen med tv:n på i bakgrunden och datorn i knäet, och bara slappar. Det blir att ta det lugnt idag, och inte göra ett smack. Städa har jag inte gjort ännu, men det kommer ju en dag i morgon också.

Detta var lite kortfattat om vår dag/kväll i går. Det blev i alla fall ett litet inlägg, trots att jag inte trodde det. Ni får ha en fortsatt trevlig helg alla som läser min blogg, så får vi se när vi hörs nästa gång.

Ha det bra, och var rädda om varandra.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.